Perle mode med mere og smykkematerialer tips og information

Perler til smykker - Diverse perle information & smykkedele information

 

Du kan finde enhver perle plus tilbehør, som du kan forstille dig. Søger du noget bestemt, men ikke lige kan finde så:


Du kan altid kontakte os på info@beadsndrops.dk

tlf 222 87 126

 

Samarbejdsaftaler:

 

BeadsNdrops har et samarbejde med LO PLUS samt Forbrugsforeningen, hvor du får 10% rabat ved brug on-line.

 

BeadsNdrops har samarbejde med Børn i Byen. Bornibyen.dk

 

BeadsNdrops har et samarbejde med LO Plus.

 

BeadsNdrops advisere om smykkekurser, perler for børn, aktiviteter for børn og andre arrangement på DINBY.DK

 


MIN KONTO ELLER GLEMT PASSWORD

Du kan altid gå ind under min konto log ind med din e-mail adresse samt password og ændre dine oplysninger. Hvis du ikke kan huske dit password trykker du under glemt password og et nyt password vil blive fremsendt til dig.

Når du selv har loget ind første gang kan du selv ændre det nye nye password til et som du kan huske.


MODE

ARMBÅND er det store hit enten som knyttede a la Shamballa armbånd eller læderarmbånd med lækre rhinestone rundeller - mellemperler - og store flotte skinnende Rhinestone kugler.

Alle vores rundeller med Rhinestone er lavet i Tjekkiet eller Østrig og er forsølvet eller forgyldt på messing.Hvad er South Sea Shell Pearl?

South Sea Shell Perler kommer fra indersiden af Østers musllingen og er et ganske naturligt materiale. Indersiden af østers muslingen bliver skrabet af og pulveriseret og dernæste smeltet og indfarvet for dernæst at lave en snebold effekt så man opnår en perfekt rund perle som ligner den exclusive Thahiti perle.


Farvede sten og perler eller indfarvede sten og perler.

Farvede sten er kun let farvet i overfladen og vil med tiden samt udsat for sol-lys miste en del af farven. Modsat indfarvet sten eller farvebehandlede ved høj varme - som fastholder farven betydelig bedre

 

Hvad er knytning, Macrame og kinesiske knuder og hvor stammer det fra?

Håndværket macramé dateres tilbage til det trettende århundrede.

Ordet macramé er arabisk oprindelse betyder "Fringe/Frynse/Kvast". Man mener, at arabiske vævere begyndte være kreative med deres knuder og supplerende materialerne på kanten af de vævede materialer.

Efter maurernes erobring af området, spreder denne praksis sig til Spanien, og så hele Europa.

I det 14. og 15. århundrede, var macramé ekstremt populær i Frankrig og Italien. Flotte kunstværker blev skabt og brugt til at dekorere kirkernes altre. Macram-kunsten blev introduceret til britterme i slutningen af det 17. århundrede. I det 19. århundrede, blev macramé pludselig meget populær i den britiske kultur og blev brugt til at dekorere alle steder

Macramé har ændret sig over tiden. Selv om udgangspunktet er stadig det samme, har moderne designere brugt en bredere vifte af materialer og inddraget yderligere kreative materialer end de traditionelle.

 

Macrame er blevet kaldt, og bliver lejlighedsvis sat i forhold til, kinesisk knuder. Men de er faktisk to forskellige slags håndværk. Den eneste knude de deler; er Josephine knuden, der i de kinesisk knuder kaldes dobbelt mønt knuden.


I Macrame bruges der IKKE  mange forskellige slags knuder ( som i den kinesiske), men den kreative del af dette håndværk ligger i, hvordan de enkelte tråde kombineres.