Allergifri smykkedele - guld/sølv smykkematerialer

Hvad er guld-fyldt, Guld double, forgyldt sterling sølv, forgyldt messing?

Smykkematerialer til hobby & professionelle guldsmede arbejder - Lav selv Smykker.

Beadsndrops betaler sine leverandører for ekstra tykke forgyldninger og forsølvninger på vores produkter. Så når du laver selv smykker, til hobby eller professionel, skal du vide at allle vores smykkedele, har tykke belægninger.

Vi ønsker du skal have gode oplevelser med vores produkter og har derfor valgt at betale vores leverandører for ekstra tykke forgyldninger og forsølvninger.

Hvad er guld tilbehør samt øreringe lavet af? 24 – cts guld er 100% rent guld – hvilket er relativt blødt og dyrt.

14 – cts – guld er 58,3% guld blandet med andre metaller for at give mere hårdhed, farve samt en billigere pris.

Guld-fyldt - Guld double

Guld-fyldt er som regl 9cts eller 14 cts – sammenpressede lag af 9 cts eller 14 cts guld . Så guld-fyldt er 2 sammenpressede guld-plader med en metal-base i midten – ligesom en sandwich. Så formes det til rør eller mønstre og så laves øreringen, perleskåle, perlestave, div. beads m.v. Der er lige så holdbart og solidt som massivt guld i 9 eller 14 cts – MEN er betydelig billigere.

Hvad er vermeil - Forgyldt sterling sølv

Vermeil ( i Danmark også beskrevet som forgyldt) er normalt 14-22 cts guld, som er lagt oven på sterling sølv – så en glasur over sterling sølv. Her trænger sølvet og det at det bliver mørkt hurtigt igennem. Desto højere cts af guld - f.eks. 22 cts – desto blødere er guldet og desto hurtigere bliver det slidt af. Begrænset holdbarhed. Se ud som 24 carat guld men er ikke en 10%-del så holdbar som guld-fyldt.

Hvad er forgyldt messing - forgyldt metal

Forgyldt – findes i forskellige karat – 9-12-14-18-22-24 og er ligesom glasur der er overtrukket forskellige metaller – det kan være sterling sølv, allergi-fri kirugisk stål, messing, blandet metaller eller tin.

Guld-farve?

En guld-farve sprayet på en metal-base – som vil ned- eller afslides hurtigt med tiden

GENERELT

Husk dog at parfumer, parfumerede cremer kan være med til misfarve og oxydere forgyldninger og forsølvninger. Husk at opbevarer dine smykker i lufttætte poser og ALDRIG i fugtige rum

Allergifri smykkedele - guld/sølv smykkematerialer
Gå til: Guld fyldt double 14 cts ørekroge 13x25mm. 1 par DKK 24,95